Кај Камила Коељо ќе најдете инспирација што да носите на есенска свадба

26 септември 2018

Ако периодов ве очекува свадбена веселба, а немате идеја што би носеле, тогаш ова е текстот за вас. Во продолжение ќе видите примери од модна блогерка Камила Коељо, кои сигурни сме ќе ве инспирираат за вашиот свечен изглед оваа сезона. 

Таа популарноста ја стекна благодарение на објавите за убавина, но сега важи и за една од највлијателните модни блогерки. Токму на нејзиниот профил ќе најдете идеја за тоа како да се дотерате.

Накратко, фустаните со ракави се секогаш добредојдени, без разлика дали ќе се одлучите за миди или макси должина.

Мошне популарни се и комбинезоните, како и комбинациите со панталони.

Миди здолниште со горен дел е една од опциите. Може да биде топ со ракави, или впечатлива кошула.

 Тантелата е сè уште меѓу доминантните ткаенини, но и светкавите материјали. Сепак, за оние што го преферираат минимализмот, добрата вест е што тој никогаш не избледува, па еднобојните и сведени комбинации се секогаш сигурни. 

 Погледнете:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onSep 25, 2018 at 4:12pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onSep 21, 2018 at 9:04am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onSep 10, 2018 at 10:43am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onSep 5, 2018 at 4:15pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onAug 22, 2018 at 3:42pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onAug 17, 2018 at 3:13pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onJul 7, 2018 at 5:48pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onJul 8, 2018 at 6:22pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onJul 2, 2018 at 5:30am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onMay 26, 2018 at 10:59am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onMar 29, 2018 at 4:58pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onDec 7, 2017 at 6:09am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onMar 22, 2018 at 6:35pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onOct 10, 2017 at 4:43pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onOct 9, 2017 at 4:32pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onOct 1, 2017 at 2:54pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onSep 30, 2017 at 12:05pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onSep 27, 2017 at 5:13pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onSep 9, 2017 at 4:21pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onAug 28, 2017 at 7:40pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onAug 28, 2017 at 7:40pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onJul 26, 2017 at 4:15pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onJul 5, 2017 at 6:52pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onApr 20, 2018 at 10:14am PDT

 

Објавено:
26 септември 2018
Категорија: 
Бела соба
Прочитано:
4.015 пати