Какви венчаници ќе бидат популарни во 2022?

11 јануари 2022

Веројатно идните невести ќе ги интересира одговорот на прашањето: Какви венчаници ќе бидат актуелни оваа година?

Иако ние секогаш советуваме дека при изборот треба првенствено да се водите од вашиот личен сензибилитет, стил и персонални карактеристики, сепак не е на одмет добро да се информирате какви модели на венчаници ќе бидат актуелни во 2022 година, а тоа можеби ќе ви даде и некоја нова идеја пред да ја донесете вашата конечна одлука.

Детално ги разгледавме актуелните венчални колекции на модните брендови, ги „разлиставме" и престижните онлајн списанија за венчаници, па направивме резиме од неколку трендови што оваа година ќе бидат популарни кај венчаниците.

Мини должина

Алтернативни модели

Едноставен минимализам

Волуменозни кроеви

Романтична тантела

Во боја, наместо бела

Објавено:
11 јануари 2022
Категорија: 
Бела соба
Прочитано:
1.639 пати