Колекција венчаници од Темперли Лондон

23 април 2013

 

Оваа сезона колекцијата на Алис Темперли беше преполна со волшебни венчаници. Дизајнерката додала малку пролет на целата структура од венчаниците со боја на слонова коска, играјќи си со горниот дел во вид на корсет и со цветен вез на здолништето.

Објавено:
23 април 2013
Категорија: 
Бела соба