Најлошите свадбени фотографии

25 април 2013

Не секогаш сведбените фотографии излегуваат перфектно и професионално. Галеријата која ќе ја погледнете подолу е доказ дека не сите свадбени церемонии се овековечени со фотографии со кои ќе се гордеете.

 

Објавено:
25 април 2013
Категорија: 
Бела соба