Најнеобичен бидермаер за вашата венчавка

20 јануари 2014

Не е нужно да изберете да носите класичен бидермаер за вашиот најубав ден. Замислата на еден креативен ум може да отиде многу далеку, а пример за тоа се овие необични букети изработени од разни парчиња накит,бисери, богати аранжмани што ве оставаат без здив, некомерцијални видови на цвеќе, копчиња и што ли уште не. Најдобро е сами да се инспирирате од овие бидермаери и да пробарате некој да ви ги изработи или пак доколку сметате дека сте вешти во ова, пробајте и сами. Едно е сигурно, вие ќе бидете уникатна невеста за која по венчавката ќе се зборува.

Објавено:
20 јануари 2014
Категорија: 
Бела соба