Невестински костими за капење

27 јули 2013

Да, така е. Кејт Аптон учествуваше во кампањата на „Beach Bunny Bride“, кои ја презентираа првата колекција на невестински костими за капње. Во кампањата позираше и дизајнерката на костимите, Криси Тајген.

Во продолжение погледнете ги како изгледаат.

Кристи Тајгер

 

Објавено:
27 јули 2013
Категорија: 
Бела соба