Невестите на Карл Лагерфелд

21 февруари 2023

Уште откако стана креативен директор за француската модна куќа Шанел во 1983 година, германскиот дизајнер Карл Лагерфелд, достојно го произнесе својот талент во секоја смисла на зборот.

Сè до својата смрт во 2019 неговата уникатна смисла за мода владееше на модните писти, а тука не изостануваа и прекрасните, мајсторски изработени венчаници.

Еве како сето тоа изгледаше низ годините – Карл Лагерлфелд и неговите невести.

1984

1986

1987

1990

1992

1993

1993

1994

1994

1995

1997

2001

2003

2004

2005

2006

2008

2009

2012

2013

2014

2014

2014

2015

Фото: Vogue

Објавено:
21 февруари 2023
Категорија: 
Бела соба
Прочитано:
1.789 пати