Обувки за чекори по облаците

19 јуни 2013

Било да сте класична, авангардна, ретро, гламурозна, урбана или модерна невеста, секогаш постојат соодветни обувки за вашата венчавка. Погледнете ги моделите кои ги избравме и пронајдете се себе си и вашиот совршен пар.

Објавено:
19 јуни 2013
Категорија: 
Бела соба