Рекламна кампања за венчаници од Envy Room

4 јуни 2013

За најновата колекција венчаници за пролет-лето 2013 година, модниот бренд „eNVy room“, изработи романтична и оригинална рекламна кампања. Венчаниците се изработени од 3Д тантели со дамска и сензуална линија. Во оваа колекција пристутна е доза на ретро која потсеќа на минатото време со нагласок на убавината и сензуалноста кај една невеста.

Објавено:
4 јуни 2013
Категорија: 
Бела соба