Што да облечете следниот пат кога ќе ве поканат на венчавка?

4 март 2021

Изминативе 12 месеци, венчавките и свадбите беа буквално замрзнати. Токму затоа, да се надеваме дека во втората половина на 2021 поканите ќе стигаат од сите страни, па токму за такви пригоди, ќе ви биде потребен фустан. Со оглед на ситуацијата, тонот на целата таа фама околу свадбите е далеку пкнизок, па нема да ви е потребен раскошен фустан инспириран од високата мода. Еве неколку предлози како да изгледате убаво за венчавките и свадбите кои следуваат ова лето.

Објавено:
4 март 2021
Категорија: 
Бела соба
Прочитано:
1.420 пати