Свадбени колачиња што ќе ги заменат бонбончињата

23 јануари 2020

Трендот со колачиња за различни пригоди ни дојде од Запад и го прифативме лесно. Правиме колачиња за првото запче, слатка маса за роденден, за прваче, за секакви прослави... Во тој контекст, колачињата се сè почест избор и за свадба, наместо бонбончињата на кои досега сме навикнале.

Ако спремате свадба и сакате да внесете нешто ново, сигурни сме дека предлозите во продолжение ќе ви го привлечат вниманието. 

Кулинарството зазема сосема ново ниво последнава деценија, па она што ќе го видите е навистина уметност.

Колачиња што ќе ве фасцинираат со изгледот, а веруваме дека се барем исто толку вкусни.

@_tncookies_

 

@luluscustomcookies;

 

@eatyourcookie.co


@littlebirdsbakingco;

 

@soextrasweets


@sweetmissprissconfections;

 

@sweet_dees_cookies;

 

@themillerswifearvaflourmill;

 

@ayame3_;


@thecakemamas;

 

@cookieinthekitchen

 

@courtscookieco;

 

@ohsugarevents;

 

@the.cookie.blakery

 

@mandalil_cookies;

 

@bakemycakeandeatittoo

Објавено:
23 јануари 2020
Категорија: 
Бела соба
Прочитано:
2.350 пати