Свадбени торти чиј изглед ќе ве „разблажи“

27 март 2014

Вкусот е една приказна, додека пак изгледот нешто сосема поразлично од внатрешноста на една свадбена торта. Некои ги обожаваат тешките чоколадни, а други оние полесните овошни. Во секој случај, свадбената торта главно е на неколку ката, а тоа ви дава можност да ги исполните своите желби и да изберете неколку вкусови и визуелни варијанти.

 

Она што треба да го знаете е дека за секој гостин се смета по 100 грама од тортата, но вкупната тежина може да се намали доколку имате увид  дека вашите најблиски ќе донесат торти. Во продолжение  погледнете ги изгледите на некои од најубавите свадбени торти, па слободно изберете си каква ќе биде и вашата.

Објавено:
27 март 2014
Категорија: 
Бела соба