Тематска венчавка- Алиса во земјата на чудата

27 јуни 2013

Ако немате некоја посебна инспирација, а сакате вашата венчавка да биде специфична , тогаш тематската венчавка е добриот начин. Едноставно присетете се на омилената бајка, филм, музика, епоха и деталите ќе се создадат сами. Фотографиите кои ќе ги погледнете во продолжение се инспирација од Алиса во земјата на чудата. Доколку ви се допаѓаат тогаш сигурно ќе ви помогнат околу замислата.

Објавено:
27 јуни 2013
Категорија: 
Бела соба