Вашата дилема што да облечете како гостин на венчавка решена на 27 начини

31 август 2013

Никој не сака да изгледа несоодветно облечен на венчавка. Но, освен стандардното правило никако да не облечете бело, постојат и други прашања со кои треба да се соочите ако носите фустан. Премногу краток? Премногу светкав? и уште многу такви дилеми кои ние ги решаваме за полесно да се облечете за ваков свечен настан.

 

Ви предлагаме 27 фустани во различни нијанси, прекрасни графики, односно по нешто за секого или за сечиј вкус. Затоа почнете да кликате на маусот и изберете го вистинскиот за вас!

Објавено:
31 август 2013
Категорија: 
Бела соба