Венчавка во боите на пролетта

5 мај 2014

Виолетова, розова, минт и смарагдно зелена, за  оваа сезона пролет-лето 2014 година  се главната инспирација на младенците ширум светот, како и на светските организатори на венчавки. Во продолжение ќе погледнете неколку декорации за свадбени церемонии во кои се употребени токму овие колорни нијанси. Доколку имате дилема која да биде водечката боја, а која другата што ќе и контрира, побарајте инспирација од фотографиите, доколку некоја од овие бои ви е омилена веруваме дека полесно ќе одредите како сакате да биде обоен вашиот посебен ден. Само изберете!

Објавено:
5 мај 2014
Категорија: 
Бела соба