Хотел во Париз од кој нема да посакате да излезете

21 февруари 2019

Париз е една од омилените дестинации на многумина. Постојат луѓе кои му се навраќаат повеќепати, откривајќи ги неговите убавини одново и одново.

Во близина на Ајфеловата кула постои и интересен хотел,  „La Reserve“, кој нуди посебна глетка, како и уживање.

Тој се разликува од другите модерни хотели, бидејќи во неговата естетика доминира класичниот луксуз. Модерните елементи се икорпорирани во форма на детаљи. Боите се впечатливи, а потврда дека ова е еден од најубавите хотели во Париз стаса и пред две години, кога Conde Nast Traveller го прогласи и официјално за најдобар хотел.

Во продолжение ви презентираме неколку фотографии, во што и самите ќе се уверите:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Réserve Paris (@lareserveparis) onFeb 20, 2019 at 8:59am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Réserve Paris (@lareserveparis) onFeb 15, 2019 at 8:42am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Réserve Paris (@lareserveparis) onFeb 11, 2019 at 9:30am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Réserve Paris (@lareserveparis) onFeb 13, 2019 at 8:26am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Réserve Paris (@lareserveparis) onFeb 5, 2019 at 9:19am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Réserve Paris (@lareserveparis) onFeb 4, 2019 at 8:26am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Réserve Paris (@lareserveparis) onJan 6, 2019 at 3:00am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Réserve Paris (@lareserveparis) onJan 9, 2019 at 11:00pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Réserve Paris (@lareserveparis) onDec 3, 2018 at 3:01am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Réserve Paris (@lareserveparis) onOct 24, 2018 at 1:01am PDT

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Réserve Paris (@lareserveparis) onOct 28, 2018 at 12:01pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Réserve Paris (@lareserveparis) onJan 22, 2019 at 12:40am PST

Објавено:
21 февруари 2019
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
765 пати