ПР Бар, настан кој ќе ги одговори прашањата на ПР индустријата

1 октомври 2018

По големиот успех на првиот "Македонски маркетинг" настан во организација на Академијата за маркетинг и пр на Creative Hub, овојпат во едно поинакво "after work" светло Creative Hub го организира првиот "ПР Бар".

ПР Бар е настан кој има за цел да собере искусни лица од ПР индустријата, како основачи на ПР агенции, портпароли на институции, новинари, медиски претставници, раководители на корпоративен сектор во институции, раководители на печатени медуми, раководители на ПР сектoри во маркетинг агенции, но и сите оние кои сакаат да дознаат повеќе и да се информираат за ПР индустријата која е во се поголем подем.

Настанот ќе се одржи на 25 октомври (четврток) 2018 година во Парк хотел & спа со почеток од 18 часот.

Гости на настанот:

Аријана Коскарова, основач и раководител на Академија за маркетинг и пр на Creative Hub
Марија Трајковска, директор за односи со јавност во Element PR
Ангелка Пеева Лауренчиќ, директор и партнер во Image PR
Горан Михајловски, главен и одговорен уредник на порталот Sakam Da Kazam
Миле Бошњаковски, портпарол на Влада на Р.М.
Ели Пешева, директор за комуникации во New Moment, Skopje
Ивона Петков Галиќ, ПР професионалец
Гоце Пачемски, специјалист за односи со јавност и стратешки менаџмент во Image PR
Бранко Героски, главен и одговорен уредник на Слободен печат и Плусинфо
и уште многу други кои дополнително ќе ги објавиме.

Агендата на настанот е следната:

18:00 - 18:30 Регистрација на гости
18:30 - 18:40 Воведен говор
18:40 - 18:55 "Тајните на ПР успехот", говор
18:55 - 19:45 Панел 1: "ПР и медиуми"
19:45 - 20:00 Пауза
20:00 - 20:15 Специјален гостин
20:15 - 21:00 Панел 2: "Кризен ПР менаџмент"
21:00 - 21:05 Заклучни зборови, затворање на настанот

Настанот е бесплатен за учесниците на Академија за маркетинг и ПР на Creative Hub. За останатите кои би сакале да присуствуваат имаме ограничен број на карти по промотивна цена од 799 МКД кои може да се купат на shop.creativehub.mk .

Објавено:
1 октомври 2018
Категорија: 
Култура
Прочитано:
225 пати