10 профили на Инстаграм што ќе ве мотивираат и расположат

14 април 2020

Неспорно е дека живееме во време на премрежја и неизвесност, но не смееме да си дозволиме тоа да нè демотивира и да ни го загрози здравото расположение.

За среќа, постојат многу луѓе кои веруваат во моќта на позитивното размислување, а со тоа ги поттикнуваат и останатите да веруваат во силата на добрата мисла и ги инспирираат да го даваат најдоброто од себе во секоја ситуација.

На оваа тема пребарувавме на Инстаграм и издвоивме десет профили чија содржина ќе ве мотивира и ќе ве насочи да ги согледувате позитивните страни на нештата.

@elephantjournal – Мисли и цитати што ќе ве насочат кон себе и кон вистинските вредности

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elephant Journal (@elephantjournal) onApr 13, 2020 at 9:20am PDT

 

@apartmenttherapy – Како на вашиот дом да му дадете душа? Ова е профил со препораки како да гоуредите домот што ќе го рефлектира вашиот карактер, а притоа да уживате во секој миг и детаљ

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Apartment Therapy (@apartmenttherapy) onApr 13, 2020 at 5:00am PDT

@recipesforselflove – Љубов кон себе, па кон сите останати

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Recipes For Self Love (@recipesforselflove) onApr 11, 2020 at 9:46am PDT


@charitywater – Верба во светот, во човештвото и солидарноста

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by charity: water (@charitywater) onMar 30, 2020 at 12:29pm PDT


@incmagazine – Професионалнот развој е процес што никогаш не застанува

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Inc. (@incmagazine) onApr 2, 2020 at 4:00am PDT


@thedelicious – Здравата исхрана не е ниту комплицирана, ниту невкусна.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sarah • good food bad attitude (@thedelicious) onApr 3, 2020 at 1:08pm PDT


@happsters – Дневна доза среќа

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KELLI PEASE ★ HAPPINESS INSPO (@happsters) onApr 13, 2020 at 8:18am PDT


@natgeo – Природата над сè

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by National Geographic (@natgeo) onApr 14, 2020 at 12:08am PDT


@yogainspiration – Пронајдете го вашиот Зен

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yoga Inspiration by Alo (@yogainspiration) onApr 1, 2020 at 2:55pm PDT


@mindsetofgreatness – Совети за кои не ни знаевте дека ви се потребни

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Wisdom ⋆ Light ⋆ Love (@mindsetofgreatness) onApr 13, 2020 at 11:35am PDT

 

 

Објавено:
14 април 2020
Категорија: 
Култура
Прочитано:
596 пати