Elena Luka Home: Совршен дизајн и функционален распоред во стан од 44м2 во „Futura“

11 ноември 2020

Совршениот естетски дизајн, функционалниот распоред, квалитетната изведба се меѓу основните критериуми што секогаш се приоритет кога инвестираме во нов дом.

Новиот ексклузивен станбено-деловен објект „Futura" на реномираната компанија Elena Luka Home, во својот современ концепт на изградба ги нуди сите врвни карактеристики на квалитетното и модерно домување имплементирани во секој сегмент.

Денеска ви ја презентираме станбената единица „Krypton", со површина од 44м2, со фантастично уреден ентериер и функционален распоред што одговара на сите потреби на современиот човек.

Повеќе детали прочитајте на овој линк.

 

Објавено:
11 ноември 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
729 пати