Фантастични Инстаграм профили за љубителите на растенија

30 јуни 2020

Секој сака да живее во пријатно опкружување. За некои тоа подразбира простран и минималистички уреден простор, некој пак преферира еклектична естетика со многу детали, други пак уживаат кога просторот е исполнет со цвеќиња и растенија, за кои сите ќе се сложиме дека носат некоја посебна благородна енергија.

Токму за тие кои обожуваат растенија во своето секојдневно опкружување, издвоивме неколку популарни профили на Инстаграм, кај кои акцентот е токму на цветниот аранжман во домот.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Sill (@thesill) onJun 24, 2020 at 7:30am PDT

Овде ќе најдете различни идеи, од тоа како да ги одгледувате растенијата и совети за тоа каква нега бараат па се до моментот на декорирање. Ќе се инспирирате можеби и да го збогатите вашето семејство со некоја нова билка, кактуси или сукуленти или пак ќе наидете на нови креативни решенија за интересни саксии со кои ќе го збогатите декорот.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Sill (@thesill) onJun 22, 2020 at 12:15pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Sill (@thesill) onMay 24, 2020 at 7:00am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@lostinplantopia) onJun 27, 2020 at 10:37am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@lostinplantopia) onFeb 9, 2020 at 9:55am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Darryl Cheng (@houseplantjournal) onJun 6, 2020 at 8:30am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Darryl Cheng (@houseplantjournal) onApr 30, 2020 at 6:32am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Sill (@thesill) onJun 28, 2020 at 7:00am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Sill (@thesill) onJun 23, 2020 at 11:00am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilton Carter (@hiltoncarter) onJun 24, 2020 at 5:01am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilton Carter (@hiltoncarter) onMay 31, 2020 at 9:04am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lore (@min__lor) onJun 20, 2020 at 8:55am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lore (@min__lor) onJun 6, 2020 at 3:00am PDT

Објавено:
30 јуни 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
883 пати