Инстаграм профил @mynordichome за сите што преферираат ентериери во скандинавски стил

19 март 2020

Минимализам, прочистена естетика, монохроматска палета, едноставни линии – се основните карактеристики на скандинавскиот стил на ентериерното уредување.

Ако ваквиот стил ви е близок и постојано сте во потрага по нови, инспиративн идеи, тогаш посетете го профилот @mynordichome на Инстаграм.

Овде ќе наидете на одлична селекција на домови уредени во скандинавски стил, а најголемиот дел од нив всушност се лоцирани во скандинавските земји.

Мебелот е претежно во бела боја, во комбинација со сива и дрвени елементи, формите се геометриски во чисти линии, а деталите секогаш го одвлекуваат внамнието со својата неконвенционалност.

Секогаш е оставен простор за природните материјали, преку изборот на ткаенини или декоративн елемент.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onMar 16, 2020 at 2:22am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onMar 11, 2020 at 7:03am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onMar 8, 2020 at 1:05pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onMar 4, 2020 at 12:27pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onMar 1, 2020 at 12:10pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onFeb 23, 2020 at 12:08am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onFeb 20, 2020 at 5:35am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onFeb 19, 2020 at 3:50am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onFeb 18, 2020 at 2:59pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onFeb 15, 2020 at 2:48pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onFeb 15, 2020 at 11:05am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onFeb 12, 2020 at 10:33pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onFeb 11, 2020 at 9:42am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onFeb 9, 2020 at 7:45am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onFeb 7, 2020 at 2:23am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onJan 29, 2020 at 3:00pm PST

Објавено:
19 март 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.221 пати