За многумина од нас, балконите во нашите станови се само место каде што ги чуваме нашите велосипеди или каде што ги простираме нашите алишта но, со малку креативност и труд ние можеме да го трансформираме ова омилено место во катче за опуштање и забава.

Одбравме 20 од најдобрите дизајни за да ви помогнеме да го креирате вашиот простор од соништата на место каде што најмалку очекувате. Верувајте дека и најмалиот балкон можете да го направите удобен и стилски.

Погледнете ги сите >>> ТУКА 

Објавено:
16 ноември 2016
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
2.295 пати
Извор: 
Elena Luka Home