Пет раси на кучиња создадени за Вашиот стан

9 ноември 2016

Доколку живеете во стан, а сте љубител на кучиња, веројатно дека приоритет ќе ви бидат кучињата со помал раст, иако секогаш постојат исклучоци. Всушност кој не сака мало куче со кое можете да оди на долги прошетки низ големиот град по напорната работа и тоа да ви помогне да го оттргнете стресот? „Elena Luka Home" ќе ви предложи неколку раси на кучиња кои ќе можете да ги чувате во вашиот стан, а притоа да му ги овозможите сите беспрекорни услови.

 Ова се петте типови на кучиња кои ќе бидат погодни за вашиот дом:

Пекинезер

Овие слатки суштества се од Кинеското кралство, имаат убава историска приказна. Гладни се за внимание и се во постојана потрага за вашата љубов. Нивното кралско столче е вашата прегратка и лесните прошетки во приквечерието. Кога не сте присутни во вашиот дом, сакааат да седат на вашето омилено столче или пак да ве чекаат на креветот. Знаат да бидат чувари и да ве изненадат со нивната чуварска способност, чиниш се работи за голем пес. Но, сепак тие би добиле повеќе внимание од вас отколку да седат на кралското столче. Не се секогаш расположени за мали деца, но секако постојат исклучоци .

Прочитајте ја целата содржина > ТУКА

Објавено:
9 ноември 2016
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
7.207 пати
Извор: 
Elena Luka Home