Бањи во една боја - апсолутен тренд во уредувањето

18 август 2020

Монохроматскиот стил е апсолутен хит кога е внатрешното уредување во прашање, посебно кај бањите. Ова исклучително може да им оди во корист на оние што имаат мала бања или ограничени услови за менување на просторот.

Уредувањето во еден тон овозможува за визуелно проширување на просторот, а воено и овозможува да си играте со деталите и со тоа да дадете и личен печат.

Освен со деталите, кои можат да бидат во друга боја или дури и материјал, досадноста во дизајнот ќе ја избегнете и доколку се одлучите за плочки во ист тон, но со текстура, односно декор.

Така, со комбинацијата на плочки во основен тон и оние со тексутра ќе добиете простор кој истовремено ќе биде елегантен, софистициран и тренди.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Дом плитки и сантехники Апекс (@domapex_khv) onMay 19, 2020 at 10:50pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ASH design (@ash.interiordesign) onAug 18, 2020 at 12:37am PDT

Во склад со трендовите, а обединувајќи ги и квалитетот и безвременскиот дизајн, Elena Luka Home во комплексот Connect 5 ја овозможува токму оваа естетика.

Целата содржина и повеќе за имплементацијата во станбените единици прочитајте тука.

Објавено:
18 август 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.834 пати