Error message

Беспрекорно уреден стан од 39м2 со жолти акценти во ексклузивниот објект „Futura“

28 декември 2020

Модерното домување поставува стандарди со кои успешно реализиран ентериер се дефинира преку комбинација на рационален и функционален распоред и идеална естетика прилагодени на карактерот на семејството.

Токму со таа идеја, еминентната компанија „Elena Luka Home" во својот нов, ексклузивен станбено-деловен објект „Futura", имплементира концепт што ги следи најсовремените стандарди во архитектурата и градежништвото што комплетно одговараат на барањата и потребите на современото семејство.

Денеска ви ја презентираме станбената единица „Sputnik", со идеално искористени 39м2, рационален распоред и модерен ентериер во кој акцентот е на жолтите детали.

Отворен дневен простор споен со трпезаријата, изобилство на природна светлина, премиум вградени материјали, современа естетика – совршена есенција за совршен дом.

Целата содржина и сите детали прочитајте ги ТУКА.

 

Објавено:
28 декември 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
758 пати