Беспрекорно уредување на ентериерот на скандинавски начин

25 ноември 2019

Скандинавскот дизајн во уредувањето на ентериерите зазеде многу широк и слоевит контекст, благодарение на неговата функционалност, минимализам, универзален пристап и допадлива естетика.

Всушност, се наметна како еден од најприменетите стилови на ентериерно уредување во современото живеење.

Комбинацијата на сиви тонови, мебел во бела варијанта во прочистени форми, акцент на зелените површини и еколошките матерјали се само дел од карактеристиките на скандинавските ентериери што го освоија светското внимание.

Ако размислувате за промена во дизајнот на вашето секојдневно опкружување или едноставно сакате да внесете малку скандинавска магија во вашиот дом, ви посочуваме да го посетите инстаграм профилот @Mynordicroom.

Тука ќе наидете на бројни идеи како тоа да го направите.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onNov 22, 2019 at 11:20am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onNov 21, 2019 at 3:57am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onNov 19, 2019 at 1:11pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onNov 16, 2019 at 2:24pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onNov 16, 2019 at 2:34am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onNov 14, 2019 at 9:43am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onNov 11, 2019 at 4:37am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onNov 6, 2019 at 1:50pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onOct 29, 2019 at 2:37am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onOct 21, 2019 at 2:43am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onOct 19, 2019 at 9:28am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYNORDICROOM (@mynordicroom) onOct 10, 2019 at 1:05pm PDT

Објавено:
25 ноември 2019
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
2.875 пати