Декорирајте го домот со помош на компас

3 декември 2018

Ви откриваме фенг шуи совети како да го уредите својот дом или една просторија на основа на положбата и на тој начин да внесете енергија во сферата на животот во која Ви е потребно повеќе среќа и успех.

Најпрво е потребо со помош на компас да ги одредите страните на светот во вашиот дом. Потоа, водејќи сметка за ориентацијата, со помош на Ло Шу квадратот поделете го просторот на домот или просторијата на девет полиња кои се обележени со одреден број. Броевите во Ло Шу квадратот се распоредени така што во секој ред, колона и дијагонала збирот на броевите изнесува 15.

Целата содржина прочитајте ја > ТУКА

Објавено:
3 декември 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
320 пати
Тагови: 
Фенг Шуи