Деловен простор со футуристички елементи за посреќни вработени

13 јуни 2020

Дигиталното студио Bakken & Bæck вложува многу во нивните вработени и цврсто веруваат дека околината игра огромна улога во продуктивноста, но и во среќата на своите вработени. Затоа се обратија кон едно дизајнерско дуо Bjarne and Astrid Kvistad кои внесоа многу неочекувани елементи од ретро футуризмот во нивните канцеларии во Осло и Амстердам. А нивната тема е – Скандинавско вселенско летало, каде што ги комбинираат практичноста на скандинавскиот стил и естетиката на ретро футуризмот.

Целата содржина прочтајте ја ТУКА.

Објавено:
13 јуни 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
471 пати