Дизниманија: Семејство го претворило домот во замок од бајките

22 август 2020

Семејство од Флорида има дом кој изгледа буквално како некој замок од цртаните филмови на „Дизни“. Буквално секоја од собите е уредена во тој стил.

Келси и нејзиниот сопруг Ерик почнале така што сакале на децата да им овозможат уникатен простор, а потоа целата куќа ја претвориле во „Дизни“ креација.

Како вели Келси, дел од предметите ги купува во специјализирана „Дизни“ продавница, но поглемиот број сепак ги изработуваат лично со сопругот. Некои од парчињата мебел и деталите се копија од цртаните, но некои се и нивен личен дизајн, а кој одлично се вклопува во целата приказна.

Но, создавајќи такви парчиња за својот дом, почнала да изработува за други и станала баран „Дизни декоратер“. Денеска ја следат преку 60.000 луѓе на Инстаграм, а дел од нејзините изработки и дом ви би претставуваме во продолжение:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onAug 21, 2020 at 11:21am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onAug 18, 2020 at 4:19pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onJul 29, 2020 at 1:37pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onJun 17, 2020 at 10:17am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onJun 7, 2020 at 10:31am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onMay 22, 2020 at 2:24pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onMay 17, 2020 at 3:25pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onMay 8, 2020 at 10:14pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onMay 8, 2020 at 1:31pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onApr 25, 2020 at 2:53pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onMar 11, 2020 at 2:00pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onJan 14, 2020 at 3:27pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onNov 8, 2019 at 4:11pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onJul 7, 2020 at 5:04pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kelseymichelle85) onJul 15, 2020 at 3:27pm PDT

 

Објавено:
22 август 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
316 пати