Добредојдовте во апартманот на Иванка Трамп и Челси Клинтон

27 мај 2016

Иванка Трамп и Челси Клинтон сигурно не би делеле заеднички ставови во поглед на политиката додека на план недвижности немаат толку заеднички теми за разговор.

Ексклузивните недвижности кои се во нивна сопственост јасно укажуваат на тоа дека можете да имате најчудни политички ставови, што никако не влијае на добриот вкус и препознавањето на квалитетните парчиња.


Целата содржина прочитајте ја > ТУКА

Објавено:
27 мај 2016
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.474 пати
Извор: 
Elena Luka Home