Ексклузивно уреден стан од 39м2 во сино-сиви тонови

2 ноември 2020

За индивидуи полни со енергија кои го живеат животот со полни гради и не стравуваат од предизвици. Futura Supernova 39m2 (во рамките на новиот ексклузивен објект „Futura“ на Elena Luka Home) e стан исполнет со динамика, идеален за луѓе со адреналинско секојдневие.

Целата содржина прочитајте ја тука.

Објавено:
2 ноември 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
2.990 пати