Елеганција и минимализам во ентериерно уредување на стан од 50m2 во современиот станбено-деловен објект „Melody“

4 август 2022

Современото домување бара компатибилност меѓу функционалноста, квалитетот и естетиката.

Етаблираната градежна компанија Elena Luka Home токму преку примената на овие постулати во своите објекти, на своите клиенти им обезбедува врвно искуство во домувањето.

Како пример ќе ја посочиме предлог идејата за ентериерно уредување на стан од 50м2 во рамки на новиот атрактивен станбено-деловен објект „Melody".


Целосниот текст прочитај те го на веб сајтот на Elena Luka Home.

 

 

Објавено:
4 август 2022
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
590 пати