Елеганција и модерен дизајн во 59м2

4 ноември 2020

Кога бираме идеален дом, на сите ни е важно функционалноста на просторот да ја следи и одлична естетика и квалитетен избор на имплементирани материјали.

Овој модерен стан од 59м2 во рамките на новиот станбено-деловен објект „Futura“ на Elena Luka Home што ви го презентираме денеска, ги исполнува сите услови и највисоки стандарди на модерното домување.

Прочитајте повеќе информации на овој линк.

 

Објавено:
4 ноември 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.149 пати