Ентериерно уредување на стан од 45 метри квадратни во комбинација со индустриски елементи

5 март 2020

Индустрискиот стил е особено популарен во ентериерното уредување последниве неколку години.

Елементи од таквта естетка се искористени и во уредувањето на оваа станбена единица од 45 метри квадратни, со одличен функционален распоред.

Целата содржина може да ја погледнете на овој линк.

Објавено:
5 март 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.480 пати