Функционална и еколошка домино спална соба

13 ноември 2018

Компанијата Модо 10 креирала Домино спална соба, со употреба на топол Каналето орев...


Овој проект претставува оригинален, патентиран дизајн и се состои од батерфлај кревет, ноќна наткасна и Домино гардеробер, кој е акцентиран со огледала на вратите, во придружба на дополнителни Домино огледала.

За да ја прочитате целата содржина притиснете > ТУКА

Објавено:
13 ноември 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
152 пати