Футуристички детски соби како од сон

10 јуни 2020

Децата ја сакаат вселената и sci-fi футуристичките теми бидејќи ја скокоткаат нивната фантазија, можат да замислуваа нови светови и нивниот ум да лута на неверојатни места. Таа е универзална тема – и за момчиња и за девојчиња. Сите се сеќаваме кога бевме мали, една од најголемите желби ни беа флуоресцентните ѕвездички кои ги лепевме на таванот и го гасевме светлото за да светат во темнината.

Целата содржина прочитајте ја ТУКА.

Објавено:
10 јуни 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
510 пати