H&M има нова декоративна колекција: летни вибрации во вашиот дом

28 мај 2018

H&M се потруди, преку својата нова летна декоративна колекција за домот, да создаде чувство како да сте на одмор, а сепак сте во вашиот дом...

Шведскиот бренд ги носи летните вибрации во вашиот дом преку изборот на пријатни ткаенини и природните материјали што доминираат во дизајнот на декоративните елементи.

Доколки планирате сезонско преуредување во домот, а сакате да внесете естетика која опушта и релаксира, тогаш сигурно во оваа колекција ќе пронајдете дизајни што ќе го задоволат вашиот вкус.

Акцентот е ставен на црно-белите принотви, сивите нијанси, во постојана релација со дрвени елементи и земјени тонови.

Извор: H&M Home

 

Објавено:
28 мај 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
397 пати