Создавањето на пријатен простор за седење надвор, односно во дворот  или балконот од домот, моментално е популарен избор во екстериерното уредување и не е воопшто тешко да се види зошто...

За тоа како би изгледал тој простор останува на Вас. Сепак, некои од овие површини претставуваат нешто повеќе од уметнички дизајнирани места за седење кои поттикнуваат комуникација. Други се многу поекстравагантни, поседуваат комплетно сè, од надворешни кујни до големи телевизиски сетови.

Удобни места за седење како клучен елемент за надворешните дневни соби.

Повеќе за оваа содржина прочитајте на овој линк.

Објавено:
10 јули 2017
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
483 пати