Идеи за уредување на балкон од македонските блогери

21 мај 2021

Со оглед дека допрва нè очекуваат убави и сончеви денови, веруваме дека веќе сте во фаза на средување на балконите.

Повеќето посегнуваат по инспирација на Инстаграм, тоа го направивме и ние, но се осврнавме кон домашните блогери.

Со различен естетски сензибилитет, ќе ви бидат добра разгледница на она што е тренд и на она што е блиску до вашиот вкус - дали се тоа чисти форми, романтичен изглед, топол, скандинавски или луксузен.

За кој стил и да се одлучите, ако судиме според фотографиите во продолжене, деталите се клучни, па еве доза инспирација ако се подготвувате за викенд проект - уредување на балкон:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Author Copywriter (@verakalinn)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Author Copywriter (@verakalinn)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@gagagjorgjievska)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@gagagjorgjievska)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Христина (@ciki.home)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate Jovanovska (@_katehome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eлена Алач (@elena.alac)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by pepe_s.place (@pepe_s.place)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by pepe_s.place (@pepe_s.place)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@mother.of.a.star)

 

 

Објавено:
21 мај 2021
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
12.478 пати