Идеи за уредување на вашиот прв стан

3 декември 2016

При вселувањето во првиот стан мора да се размислува креативно за да се уреди и намести што подобро. Користете разни методи за уредување и потрошете што помалку пари.

За почеток при вселувањето и местењето на вашиот прв стан, наједноставно е да земете мебел од луѓе на кои повеќе не им е потребен. Вашите родители, роднини или пријатели сигурно имаат мебел кој со задоволство би ви го отстапиле. Некои работи можете и да ги најдете во салоните со половен мебел. Вашата работа е да бидете креативни и да најдете начини да го вклопите заедно со другиот мебел со различен дизајн.

За да ја причитате цела содржина притиснете > ТУКА

 

Објавено:
3 декември 2016
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.820 пати
Извор: 
Elena Luka Home