Игра на текстури во уредувањето на стан од 45 квадратни метри

21 март 2020

Овој стан од 45 м2 игра суптилно со текстурите за да долови илузија на поголем простор.

Во дневната соба на ѕидовите се поставени плочки со големи димензии со тонови кои малку се разликуваат со што се добива илузија дека просторот е поширок отколку што е. За да има повеќе светлина и простор, поставени се стаклени ѕидови и бели панели.

Целата содржина може да ј прочитате на овој линк.

Објавено:
21 март 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.728 пати