Импозантни пентхауси кои ќе Ви го одземат здивот

11 декември 2018

Пентхаусите по својата дефиниција означуваат луксуз. Поставени на најгорниот спрат од објектите, обезбедуваат импресивни погледи кон градот и невиден комодитет. Повеќето од нив се уредени во модерен стил, но има и...

Целата содржина прочитајте ја ТУКА

Објавено:
11 декември 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
358 пати