Инспиративен футуристички ентериер

12 јуни 2020

Футуристичката декорација ни дозволува да патуваме во иднината – онака како што ние ја замислуваме. А овој ентериер е токму тоа – патување во иднината кое ги истражува сите кралства на фантазијата, и тоа онаа која е својствена за децата. Овој простор ќе Ви дозволи повторно да го доживеете детството и ќе Ви покаже дека тоа што сте возрасни не е ограничување, туку само нов начин на кој можеме да ја искажеме нашата креативност.

Целата содржина прочитајте ја ТУКА.

Објавено:
12 јуни 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
380 пати