Инспиративно откачен ентериер што ќе ве охрабри да експериментирате со домот

13 јули 2022

За дел од нас уредувањето на домот претставува задача која мора да се заврши, но за дел претставува исполнувачко задоволство и креативна шанса за сопственикот да го изрази својот уникатен стил и вкус.

Неретко преку начинот на кој го уредуваме ентериерот потсвесно кажуваме многу за себе и за нашиот карактер, па така можеме да претпоставиме дека оние кои не се плашат да експериментираат со боите, материјалите, текстурите и стилот на мебелот се всушност храби и креативни луѓе кои гаат афинитет кон уметноста и дизајнот.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon (@cornish_homebird)

Профилот на @cornish_homebird е еден пример од многуте на Инстаграм преку кои можеме да ѕирнеме во еден таков инспиративно откачен ентериер кој иако можеби на прв поглед ќе ве шокира со своето лудило од бои, несомнено ќе ве натера да го погледнете и разгледате одново и одново.

Иако ексцентричен, овој стан е сепак хармоничен спој на ново и старо, каде модерните и ретро деталите градат несекојдневна атмосфера која има моќ да ве инспирира да се обидете да ја имитирате во вашиот дом. А ние секако ве охрабруваме да го сторите тоа.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon (@cornish_homebird)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon (@cornish_homebird)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon (@cornish_homebird)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon (@cornish_homebird)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon (@cornish_homebird)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon (@cornish_homebird)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon (@cornish_homebird)

Објавено:
13 јули 2022
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
288 пати