Инстаграм инспирација: Есенскa декорација за трпеза

8 октомври 2020

Сите вие што можеби прославувате роденден есенва во домашна атмосфера со најблиските или пак сакате да им подготвите убав неделен ручек, овој текст може да ви дојде како одлична инспирација за тоа како може да изгледа трпезата.

Не ви се потребни многу средства, само малку креативност.

Портокаловите тонови се секогаш актуелни во есен. Може токму тоа да биде појдовната точка за вашата декорација. Тиквата е проверено добра идеја. Но, можете да вметнете и портокалови салфетки или подметувачи на кои ќе ги наредите чиниите.

Карираните чаршафи се исто така ефектен декор. 

Доколку преферирате минимализам, тогаш вазна со цвеќе или пак декорација во корпа со суви цвеќиња може одлично да ви послужи.

Понекоја свеќа и сад со шишарки, лисја и цветови се исто така опција што ќе внесе топлина, како и кошниците со сезонско овошје.

Во продолжение ќе видите повеќе примери, па во зависност од бојата и естетиката што ја преферирате ќе ја најдете и инспирацијата:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kaitlynjanemiller) onOct 2, 2020 at 1:43pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andrea Vowels (@my.blessed.home) onSep 25, 2020 at 4:39am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Your Tablescape Bestie (@dayswithdarviny) onOct 8, 2020 at 12:57am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by gosiahorczak (@wianki_home) onOct 8, 2020 at 12:08am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Design County SilviArthur Bach (@designcounty_arthur_bach) onOct 7, 2020 at 8:47pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Love Your Home Everyday (@loveyourhomeeveryday) onOct 7, 2020 at 6:16pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Karen (@sanctuaryhomedecor) onOct 7, 2020 at 4:27pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Holly J (@homewithhollyj) onOct 7, 2020 at 3:03pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Holly J (@homewithhollyj) onOct 3, 2020 at 10:11am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tina (@thecrowsnestsignco) onOct 7, 2020 at 6:56am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michelle (@georgiamaes_athome) onOct 7, 2020 at 5:37am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Candace Guest (@momunfolding) onOct 7, 2020 at 3:09am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@whimsical_wisteria_way) onOct 6, 2020 at 5:03pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Edi-Cabin Living w/ Intention (@pinedaisyhouse) onOct 6, 2020 at 4:20pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Love Your Home Everyday (@loveyourhomeeveryday) onOct 5, 2020 at 9:37pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Allison (@at.home.in.south.tx) onOct 5, 2020 at 5:56pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jose Alberto (@jo3ysal) onOct 5, 2020 at 5:06pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jackie| Party Styling & Design (@morningkawa) onOct 5, 2020 at 4:30pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yelena (@table_with_taste) onOct 5, 2020 at 4:13pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fara Home Decor + Lifestyle (@thefarafix) onOct 5, 2020 at 6:54am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Clothesline Boutique (@yourclothesline) onOct 3, 2020 at 12:43pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Louis & Kianaly (@ourlovelyhomeoftwo) onOct 1, 2020 at 1:16pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Linda (@decorismypassion) onSep 30, 2020 at 7:21am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Home Decor, Vintage, Thrifting (@mygeorgiancolonial) onSep 30, 2020 at 6:24am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kayla B (@kaylabcollection) onSep 29, 2020 at 9:59am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Boro.kosaSkopje/Macedonia. (@boro.kosa) onAug 8, 2020 at 1:02pm PDT

 

Објавено:
8 октомври 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
3.920 пати