Интересни профили на Инстаграм за уредување на ентериерот

28 февруари 2018

Доколку планирате пролетно преуредување на домот, а немате идеја во каков стилски правец да се движите, тогаш може да побарате идеја на социјалните мрежи.

Инстаграм особено изобилува со богата архива на фотографии што се однесуваат на современата архитектура, вклучително и на ентериерно уредување.

@mad_about_the_house

Тука ќе наидете на бројни идеи за различни стилови на уредување меѓу кои ќе го најдете и оној што е најблизок до вашиот животен стил, а ќе ви послужи како инспирација како да го реновирате вашиот дом.
Во зависност од тоа дали се работи за минималистички – скандинавски, или пак артистичен, модерен или рустикален стил, на Инстаграм се издвојуваат неколку најпосетени и најатрактивни профили со фантастични идеи.

За да ви го олесниме пребарувањето, тука издвојуваме неколку од нив...

@ritakonig

@ettoresottsass

@ryankorban

@housebeautiful

@thejungalow

@myscandinavianhome

@greenandmustard

@alyssakapitointeriors

Објавено:
28 февруари 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.923 пати