Interior corner: Hygge ентериери за убава недела

11 јули 2020

Дали знаете што е Hygge? Тоа е дански начин на живот и се преведува како удобност што предизвикува чувство на задоволство или благосостојба (се смета за дефинирачка карактеристика на данската култура). Тоа е уметност на креирање на интимност, а најдобар начин да го постигне тоа е преку додавање на детали во Вашиот дом за да ја постигнете таа удобна домашна атмосфера. А тоа значи многу свеќи, растенија, книги, меки материјали, ќилими...

Погледнете го нашиот избор на Instagram ентериери кои се неодоливо hygge.

Целата содржина може да ја погледнете ТУКА.

Објавено:
11 јули 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
489 пати