Издвојуваме: TWINS - создаден за новите генерации

11 мај 2018

Твинс претставува своевиден спој на современиот архитектонски израз на високи објекти со компактност и интимност на објект со пониска катност.

Со чист поглед на градскиот парк, со поглед на бујно зеленило, со поглед на реката Вардар и со обилна дневна светлина, апартманите во Твинс се вистински избор за оние кои бараат мирна атмосфера, а истовремено во близина имаат сè што им е потребно за квалитетен и удобен живот.

Исто така, Твинс е одличен дом за луѓе кои сакаат да се рекреираат и спортуваат и да го зајакнуваат својот дух, вложуваат во своето здравје, кондиција, го бистрат умот и го минимизираат секојдневниот стрес.

Повеќе информации може да прочитате >>>>> Тука.

Објавено:
11 мај 2018
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
412 пати