Како да купите недвижнини во Elena Luka Home?

27 февруари 2020

Како да купите недвижнини во Elena Luka Home?

 Чекор 1

За почеток доволно е да стапите во контакт со нас преку контакт формуларот на нашиот веб сајт или да испратите mail на contact@elenalukahome.com.

Може да се јавите и на нашите брокери на телефонските броеви 071/415-094 и 070/292-795, или во нашата дирекција на 02/3103-816 или да нѐ посетите во нашите простории во Скопје на адреса ул. Љубљанска бр.14.

Исто така, може да го оставите Вашиот контакт на еден од нашите профили на социјални мрежи Facebook: Elena Luka Home и Instagram: ElenaLukaHome

Било кој начин да го одберете, ние ќе Ве контактираме во најкус можен рок!

За останатите чекори продолжете на овој линк.

Објавено:
27 февруари 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
632 пати