Трендот за upcycling и реупотреба на секојдневни предмети е во полн ек и навлегува во нашите домови. Сигурно ги имате видено преубавите фотки од мебел направени од палети на стилски уредена тераса... и секој од Вас посакал да го направи за себе, но можеби не сте знаеле како или Ви изгледало комплицирано. Верувајте, не е воопшто тешко.

Освен што заштедувате, ќе добиете и уникатно парче мебел со кое ќе може да се гордеете.

Нема крај на идеите за тоа што може да направите со палети. Еве неколку идеи кои се лесни и не бараат премногу умешност во правењето.

Целиот текст прочитајте го на овој линк.

Објавено:
8 мај 2020
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.319 пати